WERKWIJZE

Volledig Nederlandstalige service, van A tot Z, ook in Istanbul

STAP 1
Heb je nog vragen?
Voordat je verdergaat willen we zeker weten of je alle info hebt die je nodig hebt? Zo niet, dan kun je ons altijd mailen of bellen!
STAP 2
Toesturen OPG foto
Dit is een digitale röntgenfoto, ook wel overzichtsfoto genoemd. Deze OPG foto kun je bij elke willekeurige tandarts laten maken of bij onze partnerkliniek in Almere. de kosten hiervoor bedragen ongeveer € 74,-. Op deze manier weten we exact wat de benodigde behandeling is en welke kosten hieraan zijn verbonden.
STAP 3
Beoordeling OPG foto door Dr. Halil Dayıoğlu
Zodra wij je OPG foto per mail hebben ontvangen wordt deze beoordeeld door Dr. Halil Dayıoğlu. Om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven vragen wij je ook om onze online vragenlijst in te vullen.
STAP 4
Gratis en vrijblijvende kennismaking Dr. Halil
Eenmaal in de 8 weken komt de tandarts naar Nederland voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens deze kennismaking nemen we het behandelplan door. We geven uitleg over de procedure, dingen waar je rekening mee moet houden, verwachte resultaat, verblijfsduur in Istanbul, garantie etc.
Je krijgt direct je persoonlijke behandelplan met de offerte mee en er is voldoende tijd om alle vragen te beantwoorden. Kun je niet naar onze kennismaking komen? Geen probleem, we kunnen ook een offerte maken op basis van een recente OPG röntgenfoto en de ingevulde vragenlijst.
STAP 5
Behandeldatum inplannen
Na akkoord wordt de behandeling ingepland. Reis, verblijf en transfers kunnen wij voor je regelen bij interesse, uiteraard sta je vrij dit zelf te boeken.
STAP 6
5 werkdagen voor vertrek
5 werkdagen voor vertrek zenden wij je de laatste afspraak gegevens toe en nemen wij ook nog even telefonisch contact op om al je laatste vragen te beantwoorden.
STAP 7
De behandeling
De behandeling Geniet van een heerlijke reis en verblijf, in bijvoorbeeld ons nabij gelegen 3-kamer appartement, gedurende de tijd dat je in Istanbul bent voor de uitvoering van de behandeling
STAP 8
Genieten!
Geniet van je nieuwe gebit en straal van vreugde! Enthousiast over onze praktijk? Vertel het vrienden en familie en laat een positieve review achter op kliniekervaringen.nl