GEBITSRENOVATIE IN TURKIJE

Om te bepalen welk type behandeling geschikt is voor jou moet een diagnose gesteld worden. Dit kan onze tandarts Dr. Halil Dayioglu doen op basis van een OPG (röntgenfoto) van uw gebit en een ingevuld intakeformulier. Omdat onze kliniek gevestigd zit in Istanbul Turkije zijn wij niet in staat deze OPG röntgenfoto te maken in Nederland. Deze kun je opvragen of laten maken bij je eigen tandarts. Mocht dit een probleem zijn kunnen wij je eventueel verwijzen naar een tandarts in Nederland waar wij ervaring mee hebben.

Als u het gebit wilt laten opknappen in Turkije dan kun je bij ons een intakegesprek plannen na het opsturen van de OPG röntgenfoto. Onze tandarts dr. Halil Dayioglu is elke 6 weken aanwezig in Nederland om alle vragen te beantwoorden. Hij kijkt naar je persoonlijke situatie en houd rekening met je wensen en budget. Het opknappen van een gebit in Turkije is iets waar wij al meer dan 10 jaar ervaring mee hebben.

De prijs voor nieuwe tanden ligt in Turkije een stuk lager dan in Nederland en België. Vanwege de hoge prijs zijn tandartsen hier erg voorzichtig met het aanbieden van een volledige gebitsrenovatie terwijl veel volwassenen geen beugel willen dragen of niet specifiek op zoek zijn naar een medische oplossing maar juist graag weer willen kunnen lachen zonder hierover na te hoeven denken.

DE PRIJS VOOR NIEUWE TANDEN TURKIJE

Aan een gebitsrenovatie gaat vaak een hele periode vooraf. Iedereen heeft zo zijn eigen reden waarom hij of zij niet blij is met zijn gebit. Misschien ben je bang voor de tandarts, heb je een ongeluk gehad, heb je een slecht gebit door gezondheidsredenen of wil je gewoon een mooie glimlach vanwege esthetische redenen. Wat de reden ook is nieuwe tanden zijn niet goedkoop. De kosten van de gebitsrenovatie in Turkije hangt af van het type behandeling dat je wil ondergaan. Een behandeling voor nieuwe tanden Turkije kan bestaan uit een combinatie van kronen, bruggen, implantatenklikgebit of facings.

Prijsverschil NL & BE

BEHANDELINGENNL-BETUR
Porseleinen kroon per tand/kies€ 590 – € 680
Zirkonium kroon per tand/kies€ 890 – € 980
Driedelige porseleinen brug€ 1.845
Porseleinen laminaat facing€ 400 – € 480
Titanium implantaat + abutment€ 1.640 – € 2.250
Porseleinen kroon op implantaat€ 605 – € 695
Klikgebit met 14 kronen op 2 implantaten€ 2.400
Wortelkanaalbehandeling tand€ 200 – € 220
Wortelkanaalbehandeling kies€ 349 – € 374

JE GEBIT LATEN OPKNAPPEN IN TURKIJE

Dr. Halil Dayıoğlu is cum laude afgestudeerd aan de faculteit tandheelkunde van de Marmara universiteit van Istanbul. In 1999 opende hij zijn kliniek die inmiddels is uitgegroeid een van de meest bekende klinieken in Turkije en krijgt hij veel waardering en erkenning als tandarts in Istanbul. De grote en moderne kliniek beschikt over de nieuwste apparatuur en meerdere behandelkamers. Bij de tandarts in Istanbul werken meerdere specialisten waaronder een professor in kaakchirurgie, een endodontist, een orthodontist, een parodontoloog en een mondhygiëniste. Hij heeft al meer dan 15 jaar ervaring met gebitsrenovatie in Turkije. De kliniek besteedt de uiterste zorg aan hygiëne en is in het bezit van een ISO 9001 certificaat. Zo weet je dat je met een gerust hart nieuwe tanden in Turkije kunt laten realiseren tegen aantrekkelijke kosten.

Heb je interesse in een consult van Dr. Halil? Maak dan een afspraak en ontmoet hem in Nederland.

GRATIS CONSULT

Vul het formulier in en we nemen binnen 1 uur contact met je op.    7 redenen om voor Tandartsreis Turkije te kiezen

    Achter de schermen: bekijk het volledige behandeltraject van A tot Z