DE TANDARTS KLINIEK ISTANBUL

DE TANDARTS KLINIEK

Alle behandelingen van Tandartsreis Turkije vinden plaats in de tandarts kliniek in Istanbul.

De praktijk ligt in het Aziatische deel van Istanbul, in de wijk Kadiköy. De tandarts kliniek Istanbul is in 2020 volledig gerenoveerd en voldoet daarnaast aan alle kwaliteits- en hygiëne normen. Natuurlijk mag je dit van een moderne tandarts in Istanbul verwachten.

De kliniek maakt gebruik van de laatste behandelmethoden en technieken. De tandarts praktijk Istanbul opende in 1999 haar deuren en is bovendien uitgegroeid tot DE tandartskliniek van Istanbul. Alle verschillende soorten tandheelkundige behandelingen worden in de kliniek uitgevoerd. De praktijk Istanbul is ook in het bezit van een ISO 9001 certificaat.

De kliniek heeft moderne behandelkamers en bij de tandarts in Istanbul werken verschillende specialisten. Waaronder een kaakchirurg, een endodontist, een orthodontist, een paradontoloog en een mondhygiëniste. Je kunt o.a. voor een volledige gebitsrenovatiekronenimplantatenklikgebit en facings in de kliniek in Istanbul terecht.

Het comfort van de patiënt tijdens de behandeling is erg belangrijk. Regelmatig zal er gevraagd worden hoe je je voelt en of je pijn hebt. Er is tijdens lange behandelingen voldoende tijd om te pauzeren. De combinatie van persoonlijke aandacht en de tijd die voor de behandeling wordt genomen maakt dat je de zorg als uitstekend zal ervaren.

Maak kennis met het team!

ERVARINGEN MET ONZE KLINIEK EN TEAM

91445917-9c48-4ac9-9676-fa1eb1733193

Tandarts Halil Dayıoğlu werd in 1973 geboren in Denizli. Na het succesvol afronden van zijn middelbare schoolopleiding aan de Galatasaray High School in Istanbul, begon hij zijn opleiding aan de tandheelkundefaculteit van de Marmara Universiteit in 1992 en studeerde in 1998 af met een graad. In 2000 richtte hij de Private Kadıköy Dayıoğlu Oral and Dental Health Polikliniek op in Kadıköy, Istanbul, waar hij nog steeds werkt als verantwoordelijk arts. In 2004 ging het bedrijf partnerschappen aan met Nederlandse en Belgische gezondheidsorganisaties in het kader van onderzoek naar gezondheidstoerisme en richtte in 2014 Dentist Travel Turkey in Nederland op.

Dr. Halil Dayıoğlu
Manager en tandarts verantwoordelijke voor esthetische prothetische toepassingen
Gülçin

Gülçin werd in 1978 geboren in Bursa. Na het afronden van haar lagere en middelbare school in Bursa, begon ze haar bacheloropleiding aan de Faculteit Tandheelkunde van Marmara University in 1994 en voltooide haar opleiding met een onderscheiding in 2000. Vanaf juni 2001 begon ze te werken als tandarts in onze kliniek. Ze beheerst d Engelse taal goed. Onze arts, die vele wetenschappelijke congressen en bijeenkomsten heeft bijgewoond, is lid van de Istanbul Chamber of Dentists en de Turkish Dental Association. Ze is getrouwd en heeft twee kinderen.

Dr. Gülçin Gürdağ
Tandarts gespecialiseerd in endodontie behandelingen
Tutku

Tutku Ömür werd in 1987 in Istanbul geboren. Ze studeerde in 2010 af aan de faculteit tandheelkunde van de Marmara Universiteit. In hetzelfde jaar begon ze haar doctoraalstudie aan de Marmara Universiteit, afdeling Prosthodontie. Ze werkte als assistent-professor aan een privé-universiteit en werkte als specialist in tandprothetische behandelingen in een privé-kliniek. Sinds 2019 werkt hij in onze kliniek.

Dr. Tutku Burcu Ömür
Spc Prosthetist Aesthetics
gökçe

Tandarts Gökçe Tezcan studeerde in 2014 af aan de Faculteit Tandheelkunde van de Universiteit van Istanbul met haar proefschrift over ‘HET GEBRUIK VAN INTRAORALE TANDHEELKUNDIGE APPARATEN VOOR DE SLAAPAPNEU’. In hetzelfde jaar begon ze te werken voor de Private Capa Orthodontics Clinic. Na 3 jaar orthodontieopleiding, begon ze te werken in Kadıköy Dayıoğlu Dental Polyclinic in 2017. Ze blijft tijdens haar studententijd en na haar afstuderen verschillende congressen en cursussen bijwonen en volgt de innovaties in onze branche. Ze is lid van de Istanbul Chamber of Dentists en de Turkish Dental Association.

Dr. Gökçe Tezcan
Dentist
Umutcan

Umutcan werd geboren in 1993 in Kocaeli. Na het voltooien van zijn middelbare schoolopleiding aan de Kocaeli Science High School, begon hij zijn opleiding aan de faculteit Tandheelkunde van de Universiteit van Istanbul in 2007 en studeerde af in 2011. In 2011 begon hij zijn doctoraatsopleiding aan de afdeling Kaak- en Kaakchirurgie van de Universiteit van Istanbul. Hij voltooide zijn proefschrift over het onderzoek naar de interactie van 5-fluorouracil en cisplatine chemotherapeutica met doxycycline antibioticum in orale kankercellijn in 2021. Onze arts, die sinds 2016 in verschillende klinieken werkt, is werkzaam als Mond, Kaakchirurgie Specialist bij Dayıoğlu Dental Clinic.

Dr. Umutcan Demiral
Spc Surgery and Implantology
Uğur
Endodontiespecialist en wortelkanaalbehandeling tandarts Uğur Karabag werd in 1993 geboren in Beykoz. Na het succesvol afronden van zijn middelbare schoolopleiding in Istanbul Haydarpaşa High School, begon hij zijn undergraduate opleiding aan de Istanbul University Faculteit voor Tandheelkunde in 2011 en voltooide zijn opleiding in 2016. Tijdens de universitaire opleiding voltooide hij ook Eskişehir Anadolu University Open Education Faculty Health Institutions Management afdeling in 2014. In 2016 voltooide hij de afdeling Public Relations en Publiciteit van de faculteit voor open onderwijs van de Eskişehir University.
Dr. Uğur Karadağ
Spc Endodontist
Pakize

Parkize werd in 1974 geboren in Edirne. Ze studeerde af aan de afdeling Public Relations van de Anadolu University. Ze werkt sinds 2001 in de gezondheidssector. Sinds 2014 werkt ze in de Kadıköy Dayıoğlu orale en tandheelkundige polikliniek. Pakize Sarıkaya, die ook Russisch spreekt, werkt als patiënten coördinator in onze kliniek. Ze is getrouwd en heeft twee kinderen.

Pakize Sarikaya
Turkish and Russian
International patiënten coördinator
Tanya
Tanya werd geboren in 1970 in Almelo Nederland. Ze studeerde Toerisme en is in 2015 naar Istanbul geëmigreerd. Ze heeft in Nederland gewerkt bij GWK Travelex en als hostess en receptioniste. Ze spreekt Nederlands Engels en Duits en werkt sinds maart 2022 als patiënten coördinator in de kliniek.
Tanya Hoek
Deutch and English
International patiënten coördinator
ekinkaya
Ekin Kaya
Internationaal Patiënten coördinator
DT-ISIL-MIRAY-KILIC-scaled

Hij is geboren in Istanbul. Nadat hij afstudeerde aan de Eca Elginkan Anatolian High School, studeerde hij af aan de faculteit tandheelkunde van de Near East University.
Tijdens zijn opleiding nam hij deel aan nationale en internationale trainingskampen en projecten op het gebied van sociale verantwoordelijkheid. Na zijn afstuderen aan de tandheelkundefaculteit werkte hij als stafarts in verschillende privéklinieken in Istanbul.
Tijdens zijn medische praktijk volgde hij 10 verschillende professionele cursussen en seminars en ontving hij certificaten.

Dr. Işıl Miray Kılıç
Dentist
Jannes-1536x893

Sinds 2000 is ze afgestudeerd in Gezondheidstoerisme en werkt ze in de medische reisbranche.
Sinds 2017 werkt ze als Patiëntbegeleider en Patiëntencoördinator op ons kantoor in Nederland.

Jannes De Koe
NURCAN-BIRINCI-1536x893

Hij werd geboren in 1989 in Trabzon Tonya. In 2010 studeerde ze af aan de afdeling Textieltechnologie van de Universiteit van Sinop. Na 8 jaar te hebben gewerkt als tandartsassistent in privépoliklinieken voor mondzorg en tandheelkunde, werkt Nurcan Birinci als tandartsassistent in de tandheelkundige polikliniek van Dayıoğlu.

Nurcan Birinci
Dental Asistan
FATMA-KAYA

Hij is geboren in 1979 in Istanbul. Sinds 15.08.2016 werkt hij als assistent-medewerker in de privépolikliniek voor mond- en tandheelkunde Kadıköy Dayıoğlu.

Fatma Kaya
Dental Asistan
Zeynep_Akkaya-1536x893

Ze is geboren in 1996 in Kadiköy, Istanbul. In 2017 studeerde Zeynep Akkaya af aan de Mimar Sinan Fine Arts High School en in 2022 studeerde ze af aan de Istanbul Bilgi University Operating Theatre Nursing Department. Ze werkt al 9 jaar in de gezondheidszorg. Ze werkt als tandartsassistente bij Dayıoğlu Dental Polyclinic.

Zeynep Akkaya
Türkish Coordinator
Biligi
Bilgi werd geboren in 1989 in Berlijn, Duitsland. Ze studeerde met succes af aan Zahnärztekammer Berlind in 3 jaar als Zahnmedizinische fachangestellte in Duitsland in 2006. Later oefende ze haar beroep uit in verschillende klinieken in Duitsland als zahnmedizinische fachangestellte. Onze assistente, die zichzelf heeft ontwikkeld met de conferenties en trainingen die ze heeft bijgewoond, dient sinds 2011 als tandartsassistente en mondhygiënist in onze kliniek. Ze spreekt Duits en Engels.
Bilgi Yıldız Çelebi
German Dental Assistant
7e770f6c-5534-476e-acc5-864537149162

Emine Güner is geboren in 1980 in Kadıköy, Istanbul. Ze studeerde af aan A.Ö.L. Ze werkt al 8 jaar als tandartsassistente.

Emine Güner
Dental Asistan
Ozge-1536x893

Hij is geboren in 1990 in Bakırköy, Istanbul. In 2007 studeerde hij af aan de middelbare school voor open onderwijs. In 2008 begon ze haar tandartsassistentschap en oefende ze haar beroep uit in verschillende mond- en tandheelkundige gezondheidscentra en klinieken in Istanbul. Özge Öztürk Şimşek werkt sinds 2022 als tandartsassistent bij Dayıoğlu Dental Clinic.

Özge Öztürk Şimşek
Dental Asistan
f9150334-d60d-4b0d-87c2-781daff1ba8e

Filiz Güneş is geboren in 1981 in Erzincan. Sinds 04.04.2023 werkt ze als assistent in de privékliniek Kadıköy Dayı Oğlu Dental Health Polyclinic.

Filiz Güneş
Ondersteunend Personeel
avniiiii-1-1536x893

Hij is geboren in 1967 in Kırşehir en werkt al meer dan 30 jaar als chauffeur. Hij helpt onze patiënten en buitenlandse gasten om de privékliniek Kadıköy Dayıoğlu Dental Polyclinic te bereiken.

Avni Şimşek
Vip Transfer Driver
2a28bbe9-05ce-4935-bc14-c7cec119e448
2a28bbe9-05ce-4935-bc14-c7cec119e448