TANDARTS TURKIJE PRIJZEN & GARANTIE

PRIJS TANDARTS TURKIJE T.O.V. NEDERLAND & BELGIË

Prijzen voor een behandeling van Tandarts Turkije kunnen enorm verschillen met de prijzen voor een behandeling in Nederland of België. Zo scheelt de tandimplantaat prijs in Turkije tot wel € 1.000 of € 1.500. Een ongelofelijk prijsverschil en dat terwijl wij dezelfde kwaliteit aanbieden, en vaak nog beter, dan in Nederland of België. Zie onderstaand overzicht voor een vergelijking van een implantaat prijs, kroon prijs, klikgebit prijs etc.

Waarom kiezen voor Tandartsreis Turkije?

  • Al onze materialen zijn van A-merk kwaliteit en komen onder andere uit Nederland en Duitsland. Hierdoor zijn ze van hoge kwaliteit en zul geen problemen ervaren.
  • Hele goede garantieregelingen. Iedereen wordt altijd geholpen, tot aan het laatste moment.
 
BEHANDELINGENNL-BETUR
Porseleinen kroon per tand/kies€ 590 – € 680
Zirkonium kroon per tand/kies€ 890 – € 980
Driedelige porseleinen brug€ 1.845
Porseleinen laminaat facing€ 400 – € 480
Titanium implantaat + abutment€ 1.640 – € 2.250
Porseleinen kroon op implantaat€ 605 – € 695
Klikgebit met 14 kronen op 2 implantaten€ 2.400
Wortelkanaalbehandeling tand€ 200 – € 220
Wortelkanaalbehandeling kies€ 349 – € 374
 

HOE KAN HET ZIJN DAT DE PRIJZEN VOOR EEN TANDARTS IN TURKIJE ZOVEEL LAGER ZIJN?

De reden van dit grote prijsverschil is dat de salariskosten van tandartsen en ondersteunend personeel lager zijn dan in Nederland. Ook de techniekkosten zijn lager. Onze prijzen zijn bovendien inclusief alle techniekkosten, materiaal en verdoving. In Nederland en België worden deze meestal apart in rekening gebracht bij de patiënt.

Wij bieden je bij tandarts Turkije langdurige garantie op de door onze kliniek uitgevoerde behandelingen. Voor implantaten, kronen, bruggen en een klikgebit geldt een garantietermijn van 5 jaar. Wij verwachten dan wel dat je zorgt voor een goede mondhygiëne. Dit betekent onder andere dat je tanden tweemaal per dag gepoetst moeten worden en dat je goed moet flossen, daarnaast moet je jaarlijks je gebit laat controleren door je lokale tandarts en regelmatig een mondhygiënist bezoeken.

Tijdens de persoonlijke kennismaking in Nederland kunnen wij je meer informatie geven over de uitgebreide garantievoorwaarden.

GRATIS CONSULT

Vul het formulier in en we nemen binnen 1 uur contact met je op.    7 redenen om voor Tandartsreis Turkije te kiezen

    Recencies Kliniekervaringen.nl

    Achter de schermen: bekijk het volledige behandeltraject van A tot Z