GOEDKOOP KLIKGEBIT IN TURKIJE

Een klikgebit, ook wel een klikprothese genoemd, wordt geplaatst op 2 implantaten en kan zowel voor de bovenkaak als de onderkaak gerealiseerd worden. De esthetische aanblik is gelijk aan die van een kroon of brug. De valse tanden zijn niet van echt te onderscheiden. In tegenstelling tot een kunstgebit zit een klikgebit vast op de implantaten en gebruik van kleefpasta of lijm is niet nodig. Een klikgebit is goedkoop en is een perfecte oplossing voor iedereen met veel ontbrekende tanden. Het voordeel van een klikgebit voor de bovenkaak is dat deze vast zit zonder gehemelte. Een klikprothese is hierdoor uitermate geschikt voor mensen die een losse prothese niet prettig vinden. Het klikgebit hoeft slechts eenmaal per dag te worden uitgenomen voor reiniging en kan daarna direct weer worden teruggeplaatst op de implantaten. De prothese in een glas water op uw nachtkastje behoort hiermee tot de verleden tijd!  

Het plaatsen van een klikgebit gebeurt in 2 bezoeken aan onze kliniek in Turkije. Een klikgebit wordt in principe geplaatst op 2 implantaten in de bovenkaak en 2 implantaten in de onderkaak. Tijdens het eerste bezoek worden de implantaten geplaatst, dit gebeurt in één dag. De volgende dag vindt er een nacontrole plaats. Na het plaatsen van de implantaten hebben deze tijd nodig om vast te groeien in het kaakbot. Voor een klikgebit onder hebben de implantaten 3 maanden nodig om vast te groeien in het kaakbot. Voor een klikgebit boven geldt een periode van 6 maanden wachttijd.

Tijdens het tweede bezoek aan Turkije wordt het klikgebit aangemeten en geplaatst op de implantaten. Eerst worden er afdrukken van de kaak genomen en vervolgens wordt de klikprothese gemaakt door het laboratorium. Dr. Halil Dayıoğlu en het laboratorium zorgen er voor dat het klikgebit past bij je gezicht qua kleur en vorm. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling.

KOSTEN KLIKGEBIT TURKIJE EN VERGOEDINGEN

De kosten voor een klikgebit in Turkije zijn vaak de helft goedkoper dan de prijs van Nederland en Belgische tandartsen. De klikprothese bestaat uit 14 kronen en heeft een zeer aantrekkelijk tarief. De meeste Nederlandse verzekeringen bieden een vergoeding voor de kosten van een klikprothese in het buitenland vanuit de aanvullende tandverzekering. Raadpleeg je eigen verzekering voor de eisen die hieraan gesteld worden.

KLIKPROTHESE ERVARINGEN

Dr. Halil Dayıoğlu heeft al meer dan 14 jaar ervaringen met het plaatsen van een klikprothese bij patiënten uit Nederland en België. Ben je benieuwd naar de ervaringen van de patiënten die je voorgingen via Tandartsreis Turkije? Kijk dan eens op onze ervaringen pagina.

Voordelen van een klikgebit:

 • Gebruik van pasta of lijm is niet nodig
 • Het klikgebit in de bovenkaak is zonder gehemelte
 • De smaakbeleving blijft gelijk
 • De tanden in het gebit hebben een natuurlijk uiterlijk
 • Je hoeft het klikgebit slechts eens per dag uit te nemen voor reiniging
 • Een klikgebit is goedkoop in vergelijking tot het plaatsen van kronen op implantaten

GRATIS CONSULT

Vul het formulier in en we nemen binnen 1 uur contact met je op.  7 redenen om voor Tandartsreis Turkije te kiezen

  Prijsverschil NL & BE

  BEHANDELINGENNL-BETUR
  Klikgebit met 14 kronen op 2 implantaten€  2.400€ 
  Implantaat per stuk€ 1.640 – € 2.250€ 

  Achter de schermen: bekijk het volledige behandeltraject van A tot Z