FACINGS TURKIJE
HOLLYWOOD SMILE TURKIJE

Eerst moet je besluiten of je composieten of porseleinen facings wil. Het voordeel van porseleinen facings in Turkije is dat ze niet verkleuren. De kleur en vorm van de facing is naar wens te maken en kun je in overleg met de tandarts bepalen. Daarnaast heb je nog composieten facings. Composiet zijn goedkope facings in Turkije. Het nadeel is echter dat deze vrij snel verkleuren en het er minder natuurlijk uitziet omdat er niets van de originele tand wordt afgeslepen geeft het een wat boller resultaat. Tevens is de levensduur hiervan korter.

Dr. Halil Dayioglu zet de facings in zijn kliniek in Istanbul. De ervaringen met facings wisselen nogal. Wij van Tandartsreis Turkije prefereren kronen of porselein facings boven composiet facings in Istanbul omdat deze minder kans hebben om te beschadigen door bijvoorbeeld het eten van een appel of een stuk stokbrood. Benieuwd naar de ervaringen met facings in Turkije? Kijk dan op onze ervaringen pagina van patiënten  

Hollywood  Smile ( glimlach ): het geheim van de perfecte glimlach

Glimlach is een van de krachtigste en meest effectieve communicatiemiddelen tussen mensen. Een gezonde en aantrekkelijke glimlach helpt ons om een ​​veiligere en positievere band te vormen met de mensen om ons heen. Vandaag, met de ontwikkelingen op het gebied van esthetische tandheelkunde, is het hebben van een perfecte glimlach genaamd “Hollywood Smile” geen droom meer.

Hollywood Smile is vernoemd naar de indrukwekkende en perfecte glimlach van wereldberoemde Hollywoodsterren. Deze glimlach vertegenwoordigt de wens om witte en rechte tanden te hebben en is een belangrijk element van schoonheidsnormen geworden. Het hebben van een Hollywood-glimlach maakt een enorm verschil, niet alleen op het gebied van esthetiek, maar ook op het gebied van zelfvertrouwen en sociaal leven.

Hollywood Smile wordt verkregen door de meest geschikte tandkleur, maat en vorm te kiezen voor het gezicht en de persoonlijke kenmerken van de persoon. Esthetische tandartsen bieden verschillende methoden om het gewenste resultaat te verkrijgen door het gebit van de patiënt te onderzoeken. Deze omvatten behandelingen zoals het bleken van tanden, porseleinen veneers, zirkonium veneers, esthetische vullingen en tandheelkundige implantaten.

Bleken is een van de meest gebruikte methoden om verkleuring van tanden te corrigeren. Vlekken die op de tanden ontstaan ​​door externe factoren zoals koffie, thee, sigaretten of het verouderingsproces worden door het bleekproces verwijderd. Porseleinen veneers zijn dunne laagjes porselein die op de voorkant van de tanden worden geplaatst. Deze lagen zorgen voor een natuurlijke en mooie glimlach door de kleur, vorm en grootte van de tanden te corrigeren. Zirkoniumfineer wordt op dezelfde manier aangebracht als porseleinfineer, maar er wordt een duurzamer materiaal gebruikt.

Als er gaatjes of misvormingen in de tanden zijn, kunnen deze problemen worden opgelost door esthetische vullingen te gebruiken. Esthetische vullingen herstellen het natuurlijke uiterlijk van tanden met composietmaterialen die geschikt zijn voor de tandkleur. Tandafwijkingen worden gecorrigeerd met tandheelkundige implantaten. Tandheelkundige implantaten worden aangebracht door titanium schroefachtige kunstwortels in het kaakbot te plaatsen en er wordt een porseleinen coating op aangebracht. Op deze manier worden ontbrekende tanden aangevuld en wordt een volledige glimlach verkregen.

Behandelingen om Hollywood Smile te bereiken worden bepaald afhankelijk van de staat van het gebit, de wensen en het budget van de persoon. De tandstructuur en esthetische behoeften van elk individu zijn anders, dus er worden gepersonaliseerde behandelplannen gemaakt.

Hierdoor staat de Hollywood Smile synoniem voor een mooie en aantrekkelijke glimlach. Dankzij de vooruitgang in de esthetische tandheelkunde is het nu mogelijk om de glimlach van ieders dromen te hebben. Om deze mooie glimlach te bereiken, is het belangrijk om een ​​professionele esthetische tandarts te raadplegen en de juiste behandelingsopties te evalueren. Onthoud dat een mooie glimlach niet alleen je uiterlijk verbetert, maar ook je zelfvertrouwen vergroot.

Meer over Facings – Hollywood Smile bij Tandartsreis Turkije

 
 

FACINGS KOSTEN TURKIJE

Wanneer een tand of kies is afgebroken of je wil je gebit verfraaien voor esthetische redenen dan kun je besluiten om facings of kronen te laten plaatsen. Het belangrijkste verschil is dat bij facings een laagje op de tand wordt geplakt en bij kronen er een “omhulsel” over de gehele tand heen wordt geplaatst. Het prijsverschil voor het plaatsen van facings in Istanbul ten opzichte van Nederland of België is enorm, zie hiervoor de volgende tabel.

Prijsverschil NL & BE

BEHANDELİNGENNL-BETUR
Porseleinen laminaat facing€ 400 – € 480

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN KROON OF EEN FACING?

Veel mensen kiezen voor facings in Turkije omdat bij kronen een stukje van de eigen tand geslepen moet worden. Echter als je facings zou verwijderen van de eigen tanden worden deze ook nooit meer zoals voorheen. Een kroon herstelt de originele functie en het uiterlijk van de tand. Wanneer al een groot deel van je tand verloren is gegaan door tandbederf, is het vaak onmogelijk om de tand te repareren met een vulling. Er is onvoldoende onbeschadigde tand over om de vulling te ondersteunen. In dat geval kan een kroon een goede oplossing zijn. Zowel kronen als facings kunnen op je voorste- onder- en boventanden worden geplaatst om een perfect en mooi uitziend resultaat te creëren. Direct een afspraak boeken voor een kennismaking met Dr. Halil Dayıoğlu in Nederland? Dat kan ook, kijk dan op onze contact pagina.

GRATIS CONSULT

Vul het formulier in en we nemen binnen 1 uur contact met je op.    7 redenen om voor Tandartsreis Turkije te kiezen