IMPLANTAAT LATEN PLAATSEN İN TURKIJE

Een implantaat kan het beste worden omschreven als een kunstmatige vervanging van een tandwortel. Een implantaat is dus geen tand of kies maar vervangt de natuurlijke wortel en wordt met een schroef in de kaak vastgezet. Implantaten worden gemaakt van lichaamsvriendelijke materialen, waaronder titanium. Een implantaat heeft tijd nodig om aan het kaakbot te hechten. Voor een implantaat in de bovenkaak duurt dit gemiddeld 6 maanden en voor een implantaat in de onderkaak 3 maanden.  Nadat de implantaat is gehecht aan het kaakbot kunnen in een tweede bezoek aan Turkije de valse tanden worden geplaatst. Dit kan in de vorm van een klikgebit of kronen.

Implantaten zijn een goede oplossing voor mensen die in hun gebit meerdere tanden of kiezen missen. De implantaat wordt geplaatst door een professor in de kaakchirurgie ook wel een implantoloog genoemd. De totale behandeling voor het plaatsen van implantaten neemt maximaal 2 uur in beslag. De volgende dag heb je in de ochtend een korte nacontrole om er zeker van te zijn dat de behandeling geslaagd is. Nadien ben je vrij om weer huiswaarts te keren maar je kunt er ook voor kiezen nog even te genieten van de prachtige stad Istanbul.

KOSTEN TANDIMPLANTAAT TURKIJE EN VERGOEDING

Wat kost een implantaat? De kosten voor het plaatsen van een tandimplantaat in Turkije zijn een stuk voordeliger dan de prijs voor een tandimplantaat in Nederland of België. Over het algemeen gebruiken wij in Turkije implantaten van het Nederlandse merk Dyna. Dyna is een van de beter bekende merken voor tandimplantaten maar heeft u een voorkeur voor een ander merk dan is dit bijna altijd mogelijk.  Op een implantaat in Turkije zit een garantietermijn van tien jaar en na afloopt krijgt je een echtheidscertificaat van ons mee. De meeste Nederlandse verzekeringen bieden een vergoeding voor de kosten van tandimplantaten in Turkije vanuit de aanvullende tandverzekering. Raadpleeg je eigen verzekering voor de eisen die je verzekeraar hieraan stelt.

IMPLANTATEN TURKIJE ERVARINGEN

De kliniek van Dr. Halil Dayıoğlu in Istanbul heeft al meer dan 14 jaar ervaring met het plaatsen van implantaten bij patiënten uit Nederland en België. Bent je benieuwd naar de ervaringen met het plaatsen van Implantaten in Turkije? Kijk dan eens op onze ervaringen pagina naar de verhalen van patiënten die je voorgingen.

GRATIS CONSULT

Vul het formulier in en we nemen binnen 1 uur contact met je op.  7 redenen om voor Tandartsreis Turkije te kiezen

  Prijsverschil NL & BE

  BEHANDELINGENNL-BETUR
  Titanium implantaat + abutment€ 1.640 – € 2.250€ 200
  Kroon op implantaat€ 605 – € 695€ 130

  Achter de schermen: bekijk het volledige behandeltraject van A tot Z