Onze werkwijze

U heeft onze website bekeken en heeft wellicht interesse in onze diensten, hoe nu verder? Wij hebben de stappen voor u op een rijtje gezet:


Medische reis naar Turkije
Wij zijn u graag van dienst

  • Wanneer u onze website heeft bekeken dan heeft u wellicht nog vragen. Neen gerust telefonisch of per email contact met ons op we geven u graag meer informatie over onze diensten en hoe de verschillende behandelingen in zijn werk gaan.
  • Nadat u alle informatie bekeken heeft en wellicht gesproken heeft met een van onze medewerkers wilt u natuurlijk weten wat er aan uw gebit zou moeten gebeuren en welk kostenplaatje daar aan vast hangt. Hiervoor vragen wij u om een OPG foto van uw gebit toe te zenden. Dit is een digitale röntgenfoto, ook wel overzichtsfoto genoemd. Deze OPG foto kunt u bij elke willekeurige tandarts laten maken, de kosten hiervoor bedragen ongeveer € 65,-.
  • Zodra wij uw OPG foto per mail hebben ontvangen wordt deze beoordeeld door Dr. Halil Dayıoğlu. Om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven vragen wij u om een anamneseformulier in te vullen, wij sturen deze per email naar u toe. In deze anamnese stellen wij u vragen over u algehele gezondheid, medische voorgeschiedenis en medicijn gebruik. Ook vragen wij wat we voor u kunnen betekenen, is het noodzakelijke zorg, een esthetische behandeling of een combinatie van beide. Binnen enkele werkdagen krijgt u behandelplan met offerte per email toegezonden.
  • Neem gerust contact met ons op na ontvangst van het behandelplan. Graag geven we u uitleg en beantwoorden uw vragen. Eenmaal in de 6 tot 8 weken komt de tandarts naar Nederland voor een persoonlijke kennismaking. Wij nodigen u uit om kennis te maken met de tandarts en aan de hand van de OPG foto uw behandelplan te bespreken. Wij geven uitleg over de procedure, dingen waar u rekening mee moet houden, verwachte resultaat, verblijfsduur in Istanbul, garantie etc. Er is voldoende tijd om al uw vragen te beantwoorden.
  • Na de persoonlijke kennismaking vernemen wij graag van u of u een behandeldatum af wil spreken. U geeft een datum van uw voorkeur door en na akkoord kunnen we uw reis en verblijf gaan regelen. Reis, verblijf en transfers kunnen wij voor u regelen bij interesse, uiteraard staat u het vrij dit zelf te boeken. Wanneer u het wenst sturen wij u een passende offerte toe voor reis, verblijf en transfer op basis van uw wensen en verblijfsduur.
  • 1 tot 2 weken voor vertrek zenden wij u de laatste afspraak gegevens toe en nemen wij ook nog even telefonisch contact op om uw laatste vragen te beantwoorden.
  • De behandeling in de kliniek in Istanbul.
  • Wij zijn natuurlijk heel benieuwd naar uw ervaring in de tandartskliniek in Istanbul en of u nog vragen zijn. Wij zullen daarom ongeveer 1 week na thuiskomst telefonisch contact met u opnemen.