Tandartsreis Turkije

De kliniek

Alle behandelingen vinden plaats in de moderne tandkliniek in Istanbul.

Istanbul is verdeeld in een Europees en een Aziatisch deel, daartussen ligt de rivier de Bosporus. De kliniek bevindt zich in het centrum van het Aziatische deel van Istanbul, in de wijk Kadiköy.

tandarts reis

tandarts reis

De grote en moderne kliniek beschikt over de nieuwste apparatuur en meerdere behandelkamers. Bij de kliniek werken meerdere specialisten, waaronder een professor in kaakchirurgie, een endodontist, een orthodontist, een paradontoloog en een mondhygiëniste.

De kliniek maakt gebruik van de laatste behandelmethoden en –technieken. De kliniek opende haar deuren in 1999 en is in 2007 geheel gerenoveerd. In de kliniek kunnen diverse tandartsbehandelingen worden uitgevoerd. De kliniek besteedt de uiterste zorg aan hygiëne en is in het bezit van een ISO 9001 certificaat.<br>

Tijdens de behandeling wordt constant gelet op het comfort van de patiënt en zal regelmatig aan u worden gevraagd hoe u zich voelt en of u pijn heeft. Tijdens langere behandelingen is er voldoende tijd voor een pauze.
De combinatie van persoonlijke aandacht en de tijd die voor uw behandeling wordt uitgetrokken zal maken dat u de zorg als uitstekend zult ervaren. Indien gewenst, kunnen wij u tijdens de persoonlijke kennismaking in Nederland natuurlijk aanvullende informatie over de kliniek en haar specialisten geven.

 

Uw specialist

Halil Dayıoğlu

Halil Dayıoğlu

Dr. Halil Dayıoğlu is cum laude afgestudeerd aan de faculteit Tandheelkunde van de Marmara Universiteit in Istanbul. In 1999 opende hij zijn kliniek, die een van de meest bekende klinieken in Turkije werd.

Dr. Halil Dayıoğlu is gespecialiseerd in het uitvoeren van zowel esthetische als noodzakelijke gebitsrenovaties en behandelt al meer dan 10 jaar wekelijks patiënten uit Nederland en België.

Dr. Halil Dayıoğlu voert uw behandelingen uit, met uitzondering van wortelkanaalbehandelingen en het plaatsen van implantaten: deze behandelingen worden uitgevoerd door de endodontist (wortelkanaalbehandelingen) en de professor in de kaakchirurgie (plaatsen van implantaten) van de kliniek.

Dr. Halil Dayıoğlu spreekt vloeiend Engels, Frans en Turks en is beschikbaar voor een persoonlijke kennismaking in Nederland voorafgaand aan uw behandeling.